Apks >> Video Players & Editors >> TvMAK.Com - SHQIP TV

TvMAK.Com - SHQIP TV apk

TvMAK.Com - SHQIP TV apk

Updated On
May 18, 2018
App Version
7.0
 
Updated On
May 18, 2018
App Version
7.0
 

(Similar Apps)
Download Apk

This apk is safe to download from this mirror and free of any virus.

This apk is safe to download

Check Previous Versions

App Info
App Download Version7.0
Last UpdatedMay 18, 2018
Apk Size6.3M
App byArlind Pajaziti - Shqip - App
CategoryFree Video Players & Editors App
Content RatingEveryone
Support Android VersionAndroid 16 and above
App Packageap.tvmak.comap.tvmak.com
Get it onGoogle Play
App Screenshot
ap.tvmak.com
About this app

TvMAK.Com - SHQIP TV apk content rating is Everyone and can be downloaded and installed on android devices supporting 16 api and above.

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter


TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj, nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni ne www.TvMAK.Com)

Whats New

  • TvMAK.COM - Shiko Tv Drejtperdrejt + Incizim i kanaleve 7 Ditë + Lexoni Lajmet me te reja
Apk Permissions
All Versions

Apk Versions available: 7.0 , 6.3 , 4.0.1 .

7.0May 18, 2018
6.3May 6, 2018
4.0.1July 12, 2016