Apks >> Video Players & Editors >> Albanian TV - Shqip TV

Albanian TV - Shqip TV apk

Albanian TV - Shqip TV apk

Updated On
Mar 18, 2018
App Version
N/A
 
Updated On
Mar 18, 2018
App Version
N/A
 

(Similar Apps)
Download Apk

This apk is safe to download from this mirror and free of any virus.

This apk is safe to download

Check Previous Versions

App Info
App Download Version
Last UpdatedMar 18, 2018
Apk Size18M
App byShqip TV - Albanian TV
CategoryFree Video Players & Editors App
Content RatingEveryone
Support Android VersionAndroid 10 and above
App Packagecom.albaniantvlive.tvcom.albanian...
Get it onGoogle Play
App Screenshot
com.albaniantvlive.tv
About this app

Albanian TV - Shqip TV apk content rating is Everyone and can be downloaded and installed on android devices supporting 10 api and above.

"Kanale shqip i te gjitha trevave Shqiptare 24 ore live panderprere,
Nese keni ndonje sugjerim per listen e kanaleve na dergoni email dhe ne do te bejme update kanalin tauj te preferuar.
Nese Aplikacioni ka probleme ndonjeher duhet kohe qe ndonje kanal te rifreskohet, na shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobishme. Vetem duke na Vlersuar me 5ylla ky aplikacion mund te behet me i miri.

Shijoheni
Me Respekt"

Whats New

  • Dizenjo e Re Per Android Box Dhe Per Telefona :)
  • Paksuar Reklamat :)
  • Shtuar Filma Nga Faqet Me Te Njohura Shqiptare Per Filma Me Titra Shqip :)
  • Rregulluar Kanalet Qe Nuk Kishin Figure Dhe Rritur Cilsia e Tyre :)
  • Ndryshuar Player i Vet App-se Ju Rekomandojme Ta Perdorni Pasi Eshte Me i Mire :)
  • Permisuar Shpejtesia e Aplikacionit Duke e Bere Qe Te Punoje Me Shpejt Dhe Pa Probleme :)
  • Ju lutemi na Vlersoni me 5yje ,Do na ndihonte shume te Permisojme Kanalet dhe Aplikaconin.Flm
All Versions

Apk Versions available: 1.4 , 1.4 .

N/AMarch 18, 2018
N/AMarch 17, 2018