Apks >> Video Players & Editors >> gjirafaVideo

gjirafaVideo apk

gjirafaVideo apk

Updated On
Nov 27, 2019
App Version
2.2.1
 
Updated On
Nov 27, 2019
App Version
2.2.1
 

(Similar Apps)
Download Apk

This apk is safe to download from this mirror and free of any virus.

This apk is safe to download

Check Previous Versions

App Info
App Download Version2.2.1
Last UpdatedNov 27, 2019
Apk Size16M
App byGjirafa, Inc
CategoryFree Video Players & Editors App
Content RatingEveryone
Support Android VersionAndroid 19 and above
App Packagecom.gjirafa.gjirafavideocom.gjirafa....
Get it onGoogle Play
App Screenshot
com.gjirafa.gjirafavideo
About this app

gjirafaVideo apk content rating is Everyone and can be downloaded and installed on android devices supporting 19 api and above.

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera. Shiko videot e preferuara në çdo pajisje kudo që ndodhesh dhe kurdo që dëshiron.

GjirafaVideo për kënaqësinë tuaj ju ofron video të kualitetit më të lartë dhe me performanca super të shpejta.

GJITHMONË ME TY

- Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo.
- Serialet më të shikuara shqiptare (Stupcat, Kafeneja Jonë, etj).
- Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare.
- Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë.
- Klikoni butonin Ndjek për tu njoftuar për videot më të reja nga kanalet që ju pëlqejnë.
- Tregoju të tjerëve si ndihesh duke lënë komente, pëlqime ose duke shpërndarë videot.
- Vlerësoni videot që shikoni dhe na tregoni cilat ju pëlqejnë, kështu do të ofrojmë videot më të mira për shijen tuaj.

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:
- https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise
- https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në [email protected]

Whats New

  • - Përmirësim i gabimeve nga dizajni i ri
Apk Permissions
All Versions

Apk Versions available: 2.2.1 , 2.2.0 , 2.1.11 , 2.1.9 , 2.1.0 , 2.0.2 , 1.0.19 , 1.0.12 , 1.0.7 , 1.0.6 , 1.0.1 , 1.0 .

2.2.1Nov. 27, 2019
2.2.0Nov. 22, 2019
2.1.11Aug. 27, 2019
2.1.9Aug. 7, 2019
2.1.0April 15, 2019
2.0.2Feb. 5, 2019
1.0.19Nov. 20, 2018
1.0.12Aug. 15, 2018
1.0.7June 4, 2018
1.0.6June 1, 2018
1.0.1March 5, 2018
1.0Feb. 16, 2018