Apks >> Entertainment >> KUGO TV

KUGO TV apk

KUGO TV apk

Updated On
Jan 09, 2019
App Version
1.0.5
 
Updated On
Jan 09, 2019
App Version
1.0.5
 

(Similar Apps)
Download Apk

This apk is safe to download from this mirror and free of any virus.

This apk is safe to download

Check Previous Versions

App Info
App Download Version1.0.5
Last UpdatedJan 09, 2019
Apk Size7.2M
App byKujtesa Net
CategoryFree Entertainment App
Content RatingEveryone
Support Android VersionAndroid 19 and above
App Packagecom.kujtesa.kugotvcom.kujtesa....
Get it onGoogle Play
App Screenshot
com.kujtesa.kugotv
About this app

KUGO TV apk content rating is Everyone and can be downloaded and installed on android devices supporting 19 api and above.

Shikoni kanalet tuaja të preferuara nga platforma KUJTESA, ligat e sportit, ërmbajtjen VoD me filmat më të ri, seriale, dokumentarë dhe më shumë, vetëm në KUGO TV.

KUGO TV është platforma më e re nga Kujtesa, të cilës mund t’i qaseni lehtësisht nga telefoni juaj i mençur apo tableti, nëpërmjet internetit. Me një klikim në telefonin tuaj të mençur ose nga tableti, ju mund të transmetoni pamjen në televizorin tuaj, me kualitet të lartë, nëpërmjet ‘casting’. KUGO TV mund të shfrytëzohet nga 4 pajisje në të njëjtën kohë.

Karakteristikat kryesore:

- Shikoni më shumë se 180 kanale të Kujtesa Live

- Zgjedhni nga libraria e pafund e filmave, serialeve, dokumentarëve në Video Klubin e KUGO

- Shikoni ligat më ekskluzive të sportit si: Champions League, Europa League, BundesLiga Gjermane, Super Liga Turke, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA dhe EuroLeague e basketbollit

- Ndëgjoni radiot më të njohura vendore në çdo kohë


Për t'u qasur në KUGO TV ju duhet të keni username dhe password. Ju lutem telefononi në 0800 400 40 për detaje !

Whats New

  • TV Shows. Bug fixing.
Apk Permissions
All Versions

Apk Versions available: 1.0.5 , 1.0.0.

1.0.5Jan. 9, 2019
1.0.0Dec. 18, 2018