Apks >> Entertainment >> Shfleto - Filma me titra shqip

Shfleto - Filma me titra shqip apk

Shfleto - Filma me titra shqip apk

Updated On
Oct 02, 2019
App Version
3.32.1
 
Updated On
Oct 02, 2019
App Version
3.32.1
 

(Similar Apps)
Download Apk

This apk is safe to download from this mirror and free of any virus.

This apk is safe to download

Check Previous Versions

App Info
App Download Version3.32.1
Last UpdatedOct 02, 2019
Apk SizeVaries with device
App byShfleto
CategoryFree Entertainment App
Content RatingEveryone
Support Android VersionAndroid 16 and above
App Packagecom.shfletofilmacom.shfletof...
Get it onGoogle Play
App Screenshot
com.shfletofilma
About this app

Shfleto - Filma me titra shqip apk content rating is Everyone and can be downloaded and installed on android devices supporting 16 api and above.

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletoni faqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet të lartë.

Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika të veçanta:

•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.

Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne ju rekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager. Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.

Linqet:
MX Player: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Ofrohen edhe filma te dubluar me titra shqip.

Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje në Play Store dhe ta shpërndani me shokët. Ju faleminderit.

Important: Shfleto is a web browser, for more details see About Us section on the app.

Whats New

  • Rregullohet nje problem ne Android 9 dhe 10
Apk Permissions
All Versions

3.32.1Oct. 2, 2019
3.18July 2, 2017
3.17June 12, 2017
3.15.2May 9, 2017
3.11.2May 5, 2017
3.10.2April 25, 2017
3.8April 22, 2017