Apk >> Keuangan >> Preveri račun

Preveri račun apk

Preveri račun apk

Diperbarui Pada
Mar 04, 2020
Versi Aplikasi
4.0.9
 
Diperbarui Pada
Mar 04, 2020
Versi Aplikasi
4.0.9
 

(Aplikasi Serupa)
Unduh Apk

Apk ini aman diunduh dari mirror ini dan bebas dari segala virus.

Apk ini aman untuk diunduh

Cek Versi Sebelumnya

Info Aplikasi
Versi Aplikasi Unduhan4.0.9
Terakhir DiperbaruiMarch 4, 2020
Ukuran Apk15M
Aplikasi dariFinančna uprava Republike Slovenije
KategoriGratis KeuanganAplikasi
Rating KontenEveryone
Dukungan Versi AndroidAndroid 19 ke atas
Paket Aplikasisi.gov.furs.cr.mobile.preveriracunsi.gov.furs....
Dapatkan diGoogle Play
Cuplikan Layar Aplikasi
si.gov.furs.cr.mobile.preveriracun
Tentang aplikasi ini

Rating konten Preveri račun apk adalah Everyone. Preveri račun dapat diunduh dan diinstal di perangkat Android yang mendukung api 19 ke atas.

»Brezplačna mobilna aplikacija Preveri račun je namenjena potrošnikom. Omogoča jim, da preverijo, ali je račun, ki so ga prejeli od ponudnika blaga ali storitve, pravilno izdan.

Vsak račun mora imeti zaščitno oznako izdajatelja računa in posebno QR ali črtno kodo. Na svoj pametni telefon si naložite brezplačno aplikacijo Preveri račun, s katero lahko na vsakem računu zaznate kodo. V nekaj sekundah boste dobili povratno informacijo, ali je bil račun pravilno izdan. Če ni bil, lahko račun fotografirate in ga prek te aplikacije pošljete Finančni upravi RS.

Aplikacija omogoča v letu 2018 tudi sodelovanje v nagradni igri. V tem primeru v aplikaciji potrdite, da sprejemate pravila nagradne igre, in vnesite svojo davčno številko. Nato pošljite Finančni upravi RS podatke o računu in ga preverite. Ko to v posameznem krogu naredite na desetih računih različnih izdajateljev, se vam samodejno oblikuje paket računov za nagrado »Paket računov«. Za nagrado »Storitve« se vam oblikuje srečka storitve, ko preverite in pošljete fotografijo računa za opravljeno storitev, ki je navedena v dodatku k pravilom. V posameznem žrebanju lahko sodelujete z več paketi računov. Z istim računom lahko za posamezno nagrado sodelujete le enkrat. Aplikacija vam prikazuje tudi podatke o srečkah eDavki s katerimi sodelujete za nagrado »eDavki«. Kot udeleženec v nagradni igri skladno s pravili soglašate, da organizator osebne podatke, ki jih pošljete preko aplikacije Preveri račun ali portala eDavki, uporabi in obdeluje za potrebe te nagradne igre in z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz tega pogodbenega razmerja tako, kot je določeno v pravilih nagradne igre ter soglašate, da vam organizator v s pravili določenih primerih posreduje kratka potisna sporočila (npr.: opozorilo, da posredovana fotografija računa ni berljiva ali se na njem ne vidi vrsta storitve ipd.).

Apa yang baru

  • Code128 recognition fix
Perizinan Apk
Semua Versi

Versi Apk tersedia: 4.0.9 , 4.0.5 , 3.1.14 , 3.0.9 , 3.0.6 , .

4.0.9March 4, 2020
4.0.5Feb. 7, 2020
3.1.14Jan. 24, 2019
3.0.9Dec. 19, 2018
3.0.6Dec. 13, 2018