Apks >> Entertainment >> ShqipTV -Shiko Tv Shqip

ShqipTV -Shiko Tv Shqip apk

ShqipTV -Shiko Tv Shqip apk

Updated On
Mar 09, 2018
App Version
1.2
 
Updated On
Mar 09, 2018
App Version
1.2
 

(Similar Apps)
Download Apk

This apk is safe to download from this mirror and free of any virus.

This apk is safe to download

Check Previous Versions

App Info
App Download Version1.2
Last UpdatedMar 09, 2018
Apk Size3.4M
App byAlbanian TV
CategoryFree Entertainment App
Content RatingEveryone
Support Android VersionAndroid 15 and above
App Packageshqip.tvliveshqip.tvlive
Get it onGoogle Play
App Screenshot
shqip.tvlive
About this app

ShqipTV -Shiko Tv Shqip apk content rating is Everyone and can be downloaded and installed on android devices supporting 15 api and above.

"Kanale shqip i te gjitha trevave Shqiptare 24 ore live panderprere,
Nese keni ndonje sugjerim per listen e kanaleve na dergoni email dhe ne do te bejme update kanalin tauj te preferuar.
Nese Aplikacioni ka probleme ndonjeher duhet kohe qe ndonje kanal te rifreskohet, na shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobishme. Vetem duke na Vlersuar me 5ylla ky aplikacion mund te behet me i miri.

Shijoheni
Me Respekt"

Whats New

  • Ju lutemi na Vlersoni me 5yje ,Do na ndihonte shume te Permisojme Kanalet dhe Aplikaconin.Flm
Apk Permissions
All Versions

Apk Versions available: 1.2 , 1.2 , 1.1 , 8.2 , 8.0 .

1.2March 9, 2018
1.2March 8, 2018
1.1March 2, 2018
8.2Feb. 21, 2018
8.0Feb. 6, 2018