Apks >> Entertainment >> TopKanale - Shiko Tv Shqip

TopKanale - Shiko Tv Shqip apk

TopKanale - Shiko Tv Shqip apk

Updated On
Nov 08, 2018
App Version
N/A
 
Updated On
Nov 08, 2018
App Version
N/A
 

(Similar Apps)
Download Apk

This apk is safe to download from this mirror and free of any virus.

This apk is safe to download

Check Previous Versions

App Info
App Download Version
Last UpdatedNov 08, 2018
Apk Size5.0M
App byeCreative Studio
CategoryFree Entertainment App
Content RatingEveryone
Support Android VersionAndroid 10 and above
App Packagetv.topkanale.altv.topkanale.al
Get it onGoogle Play
App Screenshot
tv.topkanale.al
About this app

TopKanale - Shiko Tv Shqip apk content rating is Everyone and can be downloaded and installed on android devices supporting 10 api and above.

"Ky aplikacion ju mundëson të ndiqni mbi 300 kanale live Shqip dhe Të Huaja!

* Kanale Kombëtare (Shqiptare dhe të Kosovës)
* Të gjitha ndeshjet drejtpërdrejt në një kategori të veçantë
* Kanale Sportive (Shqip dhe të Huaja)
* Kanale për Filma
* Kanale Dokumentarë (Shqip dhe të Huaja)
* Kanale për Fëmijë (Shqip dhe të Huaja)
* Kanale për Të Rritur (Me kod sigurie)
* Kanale ITALIANE
* Kanale TURKE
* Kanale GJERMANE
* Kanale GREKE
....* Vazhdimisht shtojmë kanale të reja *....

- Aktualisht platforma më cilësore dhe më e vlerësuar në Shqipëri, Kosovë dhe kudo ku ka Shqiptarë, dhe jo vetëm!
- Ne jemi 24orë në CHAT për të biseduar me ju për çdo problem!
- Për të marrë kodin për akses falas ju lutem na shkruani në rrjetet tona sociale ose ne email.

* Ju lutemi na vlerësoni maksimalisht me 5 yje!"

Whats New

  • Ndiqni mbi 300 kanale Shqip dhe të Huaja Falas!
  • Platforma më e suksesshme dhe më e besueshme!
  • Ju lutemi na vlerësoni me 5 yje!
All Versions

N/ANov. 8, 2018